Online rezervace Dárkové poukazy

Recept - nejoblíbenější jídla sezony 2018 v restauraci Panská


11Srp, 2018

Pastva nejen pro oči - na následujících snímcích jsou zachycena nejoblíbenější jídla, která pro vás tuto sezonu připravují naši kuchaři v restauraci Panská, ve stejnojmenném hotelu na náměstí v Bechyni. Naše milé kuchaře jsme poprosili, aby odtajnili recept na nejoblíbenější pokrm, který naleznete v článku.


Recept na kuřecí roládu se zelím, mrkvovým pyré,
tvarohovými knedlíky v perníku a sez
ónní zeleninou


Suroviny na 4 porce:

Kuře celé 1,5 kg

Kysané zelí 250g

Mrkev 500g

Červená řepa 200g

Kapusta 100g

l, pepř

Smetana 2 dcl

Zázvor 50g

Perník na strouhání 50g

Máslo 30g

Olivový olej 1 dcl

Vejce 2 kusy

Tvaroh 400g

Dětská krupička 150g
 

Kuře vykostíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Kysané zelí propláchneme a naklademe na kuře. Zabalíme, svážeme motouzem. Za občasného podlévání pečeme při teplotě 170°C hodinu a půl.  Mrkev a zázvor očistíme, nakrájíme na kostky a vaříme v osolené smetaně do měkka, poté vše vykůtrujeme a dochutíme solí. 

Do tvarohu přidáme dětskou krupičku, vejce a sůl. Tvarujeme stejné knedlíčky, které vaříme v osolené vodě. Ihned po uvaření obalujeme v nastrouhaném perníku.

Zeleninu očistíme, nakrájíme, lehce povaříme a před podáváním orestujeme na másle s olivovým olejem.

 


Recept na marinovaného kapra v citrusech s holandskou omáčkou si necháme na příště, prozatím se můžete pokochat fotografií nebo přijít ochutnat k nám na Panskou.

Další novinky